Inloggen

Klik op onderstaande plaatjes om in te loggen op de online behandelprogramma’s of om uw dossier te bekijken via MijnAltrecht.

Online behandeling

Klik op onderstaand plaatje om in te loggen bij uw online behandeling:

 

Karify

karify_450

Ook meedoen met e-health?

U kunt meedoen aan een online behandelprogramma als u via uw behandelaar een account hebt gekregen. Heeft u nog geen account maar wilt u wel graag gebruikmaken van eHealth? Geef dit dan bij uw behandelaar aan.

 

Online dossier

Klik op onderstaande afbeelding om in te loggen voor uw eigen dossier in MijnAltrecht.

 


Ook inzage in uw dossier?
Vraag uw zorgadministratie om u uit te nodigen voor MijnAltrecht. Zij sturen dan een uitnodiging naar uw mailbox waarna u een account kunt maken.

Problemen?
Heeft u problemen met inloggen of een ander probleem met één van onze programma’s? Stel uw vraag via: onlineservice@altrecht.nl

Overige vragen kunt u mailen naar: ehealth@altrecht.nl.

 

Medewerkers Altrecht

Medewerkers van Altrecht kunnen via onderstaande linken toegang krijgen tot webmail,  telewerken, e-learning en GGZ Kenniscentrum.

Deze voorzieningen mogen uitsluitend worden gebruikt door geautoriseerde medewerkers van Altrecht. Gebruik van deze voorziening wordt geregistreerd om misbruik te signaleren en te voorkomen. Op de webmail faciliteit is de ‘Regeling gedragscode Internet- en emailgebruik binnen Altrecht’ van toepassing.

>> Inloggen Webmail

>> Inloggen  Portaal Altrecht met een SMS-token (Handleiding telewerken portaal)

>> Inloggen E-learning  

>> Inloggen GGZ Kenniscentrum