Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

De wensenboom van Altrecht laat wensen uitkomen!

Trots presenteren we je de nieuwe website van de Wensenboom van Altrecht. De Wensenboom zet zich in om wensen van cliënten te realiseren en steunt initiatieven die bijdragen aan herstel.

Cliënten kunnen bij de Wensenboom terecht met de meest uiteenlopende wensen. Wensen die bijdragen aan het herstel waar men zelf de middelen of mogelijkheden niet voor heeft of waarvoor een helpende hand nodig is om de wens te realiseren

De Wensenboom van Altrecht is een samenwerking tussen het bureau vrijwilligerswerk en de cliëntenraad van Altrecht. Samen zetten zij zich in om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn en herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid die in behandeling zijn bij Altrecht. Weer perspectief geven door een helpende hand te bieden.

Wensen en initiatieven worden veelal vervuld door middel van sponsoring in geld of natura en door inzet van vrijwilligers. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier zet het bureau vrijwilligerswerk en het team van de Wensenboom bestaande uit vrijwilligers (met eigen ervaring) zich in, om binnen de mogelijkheden die er zijn, wensen van cliënten en afdelingen op maat te vervullen.

Doe je met ons mee?

Neem dan een kijkje op www.wensenboomaltrecht.nl