Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

COVID-update: Altrecht versoepelt nu nog niet

Altrecht houdt de ontwikkelingen rondom Covid voortdurend in de gaten en probeert de zorg zo goed mogelijk te continueren. Dit betekent dat we behandelingen zoveel mogelijk door laten gaan. Wel treffen wij een aantal voorzorgsmaatregelen. Omdat de omstandigheden snel kunnen veranderen, houden wij iedereen op de hoogte.

Nog geen versoepelingen

We zijn blij dat er langzaamaan weer meer kan in de samenleving, maar bij Altrecht volgen wij nu nog even het beleid van de ziekenhuizen in onze regio. Wij streven er naar onze patiënten en zorgmedewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Om zo de zorg zo goed mogelijk door te kunnen laten gaan. Daarom versoepelen wij nog niet. 

Per afdeling kijken we naar wat dat betekent voor onder andere de bezoekregeling. Rekening houdend met de beperkende maatregelen en de lokale situatie maken we per afdeling of kliniek afspraken. Bij vragen, neem contact op met betreffende afdeling. 

Het coronavirus is nog niet weg. Mensen worden nog steeds ziek. Bij Altrecht hanteren we het volgende beleid:

– draag op alle locaties een mondneusmasker 

– houd anderhalve meter afstand

– geef niemand een hand

– ontsmet je handen bij binnenkomst

– hoest en nies in elleboog

– bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD

Vragen?

Neem dan contact op met je behandelaar, telefonisch of per e-mail. Heb je geen telefoonnummer of email van je behandelaar? Bel dan naar het algemene telefoonnummer van de afdeling waar je in behandeling bent.

> Naar telefoonnummers van Altrecht.