Altrecht Eetstoornissen Rintveld biedt in Zeist (bij Utrecht) top-specialistische hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met anorexia en boulimia nervosa en andere atypische eet- en voedingsstoornissen en aan jongeren met eetbuistoornissen (ook wel Binge Eating Disorder of BED genoemd).

Foto van vrouw bij eetstoornis of eetstoornissen behandeling rintveld utrecht

Je kunt meestal ook bij ons terecht als je naast je eetstoornis nog last hebt van andere geestelijke of lichamelijke aandoeningen. Als behandeling binnen Altrecht Eetstoornissen Rintveld passend lijkt, nodigen we je uit voor een intake. Een intake bestaat uit een paar gesprekken waarin we, samen met jou en je familie, een goed beeld proberen te krijgen van je ziekte. De intake wordt zo snel mogelijk na aanmelding gepland. Meestal een week na je intakegesprek krijg je een advies over de behandeling.

Altrecht Eetstoornissen Rintveld fungeert op het gebied van eetstoornissen als expertisecentrum. Rintveld is TopGGz erkend. Naast behandeling geeft Rintveld consulten en second opinions aan andere instellingen of verwijzers. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en behandeling van eetstoornissen werken we nauw samen met nationale en internationale partners. Ook zijn we betrokken bij onderwijs en opleidingen.

  Volg Altrecht Eetstoornissen Rintveld ook via Twitter: 
  @rintveld

 

Masterclass 2016
Rintveld heeft de Masterclass 2016 in voorbereiding, die jaarlijks wordt georganiseerd voor artsen, verpleegkundigen, diëtisten, psychologen en andere professionals. Deze vindt plaats op 3 maart 2016 in Utrecht. Rintveld organiseert deze masterclass samen met Centrum Eetstoornissen Ursula.
Lees meer in de vooraankondiging!

Altrecht Cura

Patiënten en familie
geven
Rintveld een:


7,4


Meer info

Home > Altrecht Cura > Altrecht Eetstoornissen Rintveld

Altrecht Eetstoornissen Rintveld