Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Scholing voor professionals

Altrecht biedt verschillende scholingen aan voor professionals. Bijvoorbeeld over eetstoornissen, psychosomatiek of persoonlijkheidsstoornissen. Je kan je aanmelden voor bestaande trainingen, of contact opnemen voor een training op maat.

Rintveld Academy

Als TOPGGz afdeling biedt Eetstoornissen Rintveld scholing aan voor professionals. Wij bieden onder andere scholing aan op het gebied van de evidence-based Maudsley Model of Anorexia Treatment for Adults (MANTRA) voor volwassenen met anorexia nervosa en family based treatment (FBT) voor jeugd. Daarnaast is het ook mogelijk om van een van onze professionals supervisie te krijgen. Mocht u hier interesse in hebben of wil u meer informatie ontvangen over eventuele mogelijkheden, kunt u ons hierover berichten via het e-mailadres rintveldacademy@altrecht.nl

Psychosomatiek Eikenboom Academie

Als TOPGGz-afdeling biedt Psychosomatiek Eikenboom ook hoogwaardige bij- en nascholing aan voor professionals van andere instellingen. De cursussen van de Eikenboom Academie zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten, bewezen effectieve en innovatieve behandelmethodes, aangevuld met onze eigen ervaring en expertise. De Eikenboom Academie biedt ook scholing en supervisie op maat.

Scholingsaanbod

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een in-company opleiding? Neem dan contact op via eikenboomtraining@altrecht.nl.

Aanbod 2024DuurWanneer?
Lichaamsgericht mentaliseren
bekijk folder
3 dagen Data 2024 n.t.b.
Basisscholing ACT voor ALK & SOLK
(aanhoudende lichamelijke klachten)
bekijk folder
2 dagen20 september en 18 oktober 2024

Scholingsaanbod

ScholingFoldersAccreditatiePrijs p.p. excl.Duur
Omgaan met chronische suïcidaliteitBekijk folder FGzPt, NvvP, VenVN€ 390,-1 x 8 uur
GIT-PD in de praktijkBekijk folderFGzPt, NvvP€ 625,-2 x 8 uur
MBT in de praktijkBekijk folderFGzPt, NvvP, NVP€ 940,-3 x 8 uur
AMBITn.v.t.n.v.t.1 x 8 uur
SFT – basisopleidingBekijk folder€ 700,-5 x 5 uur
SFT – verdiepingsopleidingBekijk folderFGzPt, VGCt, NVP€ 785,-4 x 7 uur
Groepsdynamica/-therapien.v.t.€ 975,-5 x 6 uur
AFT n.v.t.FGzPt, NVGP, AFT register€ 710,-3 x 6 uur
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, reis- en/of verblijfkosten, materiaalkosten en accreditatiekosten. Op al onze trainingen zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg van toepassen (AIVG 2017).