Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Scholing voor professionals

Altrecht biedt verschillende scholingen aan voor professionals. Bijvoorbeeld over eetstoornissen, psychosomatiek of persoonlijkheidsstoornissen. Je kan je aanmelden voor bestaande trainingen, of contact opnemen voor een training op maat.

Rintveld Academy

Als TOPGGz afdeling biedt Eetstoornissen Rintveld scholing aan voor professionals. Wij bieden onder andere scholing aan op het gebied van de evidence-based Maudsley Model of Anorexia Treatment for Adults (MANTRA) voor volwassenen met anorexia nervosa en family based treatment (FBT) voor jeugd. Daarnaast is het ook mogelijk om van een van onze professionals supervisie te krijgen. Mocht u hier interesse in hebben of wil u meer informatie ontvangen over eventuele mogelijkheden, kunt u ons hierover berichten via het e-mailadres rintveldacademy@altrecht.nl

Psychosomatiek Eikenboom Academie

Als TOPGGz-afdeling biedt Psychosomatiek Eikenboom ook hoogwaardige bij- en nascholing aan voor professionals van andere instellingen. De cursussen van de Eikenboom Academie zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten, bewezen effectieve en innovatieve behandelmethodes, aangevuld met onze eigen ervaring en expertise. De Eikenboom Academie biedt ook scholing en supervisie op maat.

Scholingsaanbod

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een in-company opleiding? Neem dan contact op via eikenboomtraining@altrecht.nl.

Aanbod 2022DuurWanneer?
Lichaamsgericht mentaliseren
bekijk folder
3 dagen Dinsdag 21 maart, vrijdag 7 april, vrijdag 21 april
Basiscursus ACT voor SOLK / ALK
(aanhoudende lichamelijke klachten)
bekijk folder
2 dagendinsdag 21 februari en woensdag 8 maart 

Persoonlijkheidsstoornissen ZEPS Academie

Ben je werkzaam als professional in de specialistische ggz, basis ggz of eerste lijn? Kom je regelmatig in contact met persoonlijkheidsproblematiek en wil je graag je kennis en vaardigheden hierover ontwikkelen? De opleidingen van de ZEPS Academie zijn gebaseerd op het state of the art-behandelprogramma van Altrecht en worden gegeven door hoogopgeleide professionals. Zij hebben ruime ervaring met de bejegening en behandeling van deze groep patiënten. Onze kennis is altijd up to date, onder meer vanwege een actieve participatie in het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen.

Scholingsaanbod

ScholingFoldersAccreditatiePrijs p.p. excl.Duur
Omgaan met chronische suïcidaliteitBekijk folder FGzPt, NvvP, VenVN€ 390,-1 x 8 uur
GIT-PD in de praktijkBekijk folderFGzPt, NvvP€ 625,-2 x 8 uur
MBT in de praktijkBekijk folderFGzPt, NvvP, NVP€ 940,-3 x 8 uur
AMBITn.v.t.n.v.t.1 x 8 uur
SFT – basisopleidingBekijk folder€ 700,-5 x 5 uur
SFT – verdiepingsopleidingBekijk folderFGzPt, VGCt, NVP€ 785,-4 x 7 uur
Groepsdynamica/-therapien.v.t.€ 975,-5 x 6 uur
AFT n.v.t.FGzPt, NVGP, AFT register€ 710,-3 x 6 uur
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, reis- en/of verblijfkosten, materiaalkosten en accreditatiekosten. Op al onze trainingen zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg van toepassen (AIVG 2017).

Inschrijven en contact
Wil je je inschrijven voor een scholing of heb je een vraag? Mail dan naar zepsacademy@altrecht.nl.

In-company scholingsaanbod

De ZEPS Academie biedt alle scholingen ook in-company aan. Klik hier voor meer informatie en de prijzen.