Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Scholing voor professionals

Psychosomatiek Eikenboom Academie

Als TOPGGz-afdeling biedt Psychosomatiek Eikenboom ook hoogwaardige bij- en nascholing aan voor professionals van andere instellingen. De cursussen van de Eikenboom Academie zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten, bewezen effectieve en innovatieve behandelmethodes, aangevuld met onze eigen ervaring en expertise. De Eikenboom Academie biedt ook scholing en supervisie op maat.

Scholingsaanbod

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een in-company opleiding? Neem dan contact op met Carieneke Kandou via eikenboomtraining@altrecht.nl of via 06 1351 1889.

Aanbod 2022DuurWanneer?
Lichaamsgericht mentaliseren
bekijk folder
3 dagen maandag 7 februari,
maandag 7 maart en vrijdag 8 april
Basiscursus ACT voor SOLK / ALK
(aanhoudende lichamelijke klachten)
bekijk folder uit 2021
2 dagendata nog niet bekend
SOLK / ALK
en persoonlijkheidsproblematiek
bekijk folder uit 2020
1 dagdatum nog niet bekend

Persoonlijkheidsstoornissen ZEPS Academie

Ben je werkzaam als professional in de specialistische ggz, basis ggz of eerste lijn? Kom je regelmatig in contact met persoonlijkheidsproblematiek en wil je graag je kennis en vaardigheden hierover ontwikkelen? De opleidingen van de ZEPS Academie zijn gebaseerd op het state of the art-behandelprogramma van Altrecht en worden gegeven door hoogopgeleide professionals. Zij hebben ruime ervaring met de bejegening en behandeling van deze groep patiënten. Onze kennis is altijd up to date, onder meer vanwege een actieve participatie in het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen.

Scholingsaanbod

De ZEPS Academie biedt de volgende scholingen aan:

Wil je je inschrijven of heb je een vraag? Mail dan naar zepsacademy@altrecht.nl.