Buurt en locaties

Beter een goede buur, dan...

Altrecht vindt het belangrijk om goede contacten te hebben met haar buren. Dit betekent bijvoorbeeld dat onze terreinen (Sanatoriumterrein in Zeist, de Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder en het Willem Arntsz Huis in Utrecht) toegankelijk zijn voor iedereen.

We hebben nauw contact met omwonenden, onderhouden het groen en zorgen voor een open communicatie over nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om het voorkomen van overlast.

Overlast van patiënten/bezoekers? Direct melden

Bij overlast belt u met de politie: 0900 – 8844. Voor bedreiging, poging tot autokraak, harddrugs gebruik, vernielingen, openbare dronkenschap, etc. belt u met 112. Bij overlast is het belangrijk dat u direct meldt. Als u de volgende dag een melding doorgeeft wordt deze voor registratiedoeleinden gebruikt.

Suggesties voor onderhoud van een gebouw van Altrecht

Bent u buur en heeft u last van of signaleert u een mankement aan een onze gebouwen of ons terrein? Dat kan helaas gebeuren, ondanks de inspanningen die we leveren. Laat het ons vooral weten via goedebuur@altrecht.nl.

Vragen

  • Heeft u een algemene vraag? Kijk eens bij Vaak gevraagd. Staat uw vraag daar niet tussen? Vul dan het contactformulier in of bel dan naar het algemene nummer van Altrecht 030 230 888. Dit nummer is 24/7 bereikbaar.
  • Zoekt u contactgegevens op een van onze locaties? Ga dan naar de contactpagina op deze website.