Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Altrecht is met alle zorgverzekeraars in gesprek over contracten 2023

Altrecht is een erkende instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. Voor 2023 zijn we met alle zorgverzekeraars in gesprek om een contract 2023 af te sluiten. De gesprekken en onderhandelingen zijn volop aan de gang en net als voorgaande jaren hebben wij er vertrouwen in dat we met alle verzekeraars contracten zullen afsluiten. Wij gaan ervan uit dat wij binnen afzienbare tijd tot overeenstemming gaan komen zodat we, net als vorig jaar en alle jaren daarvoor, met alle verzekeraars een contract 2023 kunnen ondertekenen.

De verzekeraars informeren hun verzekerden over de aanbieders met wie zij een contract 2023 hebben afgesloten. Ook de verzekeraars geven hierin het vertrouwen dat we tot contractafspraken komen, doordat zij op de site aangeven “gecontracteerd” of , “in onderhandeling”. Indien de verzekeraar “gecontracteerd” aangeeft, zal de behandeling vergoed worden. Bij “in onderhandeling” geeft de verzekeraar de verzekerde het vertrouwen dat de zorg gecontracteerd gaat worden en daarmee dat de behandeling vergoed wordt.

Wij hebben wel gemerkt dat verzekeraars ons in het systeem hebben staan onder onze volledige naam namelijk Stichting Altrecht. Ons advies is om te zoeken op de volledige naam.