Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Online publieksdag over persoonlijkheidsstoornissen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Heb jij het vermoeden van een persoonlijkheidsstoornis? Ben je gediagnosticeerd maar weet je (nog) niet zo goed wat je ermee aan moet? Ben je een partner, familielid of vriend(in) van iemand met een persoonlijkheidsstoornis cluster C? Of wil je gewoon meer informatie over behandelmethoden en lotgenoten ontmoeten? Volg dan de online publieksdag op 21 mei, die wordt georganiseerd door het Kenniscentrum persoonlijkheidsstoornissen.

Workshops
Er zijn in totaal negen workshops. Binnen de workshops kun je kennis maken met de verschillende behandelmogelijkheden voor cluster C problematiek. Behandelaars vertellen iets over de achtergrond en
doelen van de behandeling en cliënten delen hun ervaringen. Ook is er een workshop lotgenotencontact en een workshop voor naasten. Daarnaast is er een workshop waarin verteld wordt hoe onderzoek zich vertaalt naar de dagelijkse praktijk.

Aanmelden
De publieksdag is gratis toegankelijk. Meld je dan vóór 9 mei aan door een mail te sturen naar info@kenniscentrumps.nl. Er zijn twee workshop rondes. Je mag in totaal vier voorkeuren opgeven. Heb je vorige keer ook al workshops gevolgd? Geef dan ook even aan welke. We houden zoveel mogelijk rekening met de aangegeven voorkeuren.

Bekijk de folder voor meer informatie

Praktische informatie

21 mei 2022 @ 09:30 13:00