Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Online inspiratielunch De kracht van creativiteit

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Iedere maand organiseert de cliëntenraad een online inspiratielunch over verschillende thema’s vanuit het perspectief van de cliënt. Iedereen is van harte welkom! Samen lunchen en luisteren, vragen stellen of je eigen ervaring delen. Laat je inspireren! Het thema van deze inspiratielunch is ‘De kracht van creativiteit’.

De kracht van creativiteit
Als je in de afgrond kijkt, dan kijkt de afgrond ook in jou (Nietszche).

Depressie laat je de wereld zo anders zien dat je eraan ten onder kunt gaan. Gert Willem raakte als ondernemer depressief en vond een weg naar herstel door zijn gevoelswereld te fotograferen. Daarbij kwam hij erachter dat creativiteit je kan redden en dat niet alleen …. het kan ook een bron van inspiratie zijn. Het is al eeuwen een bron van inspiratie, zo blijkt. Zijn werk is inmiddels in diverse exposities te zien.

Meeluisteren of -praten?

Gert Willem neemt je een uur mee in zijn persoonlijke reis en in de manier van kijken die hij heeft ontwikkeld. Hij daagt je uit om zelf ook eens naar jouw persoonlijke reis te kijken. Wil je graag meeluisteren of -praten? Meld je dan aan via clientenraad@altrecht.nl. Je ontvangt dan van ons de link naar het online videogesprek.

Praktische informatie

februari 16 @ 12:30 13:30