Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Inloopbijeenkomst Altrecht Zeist

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Altrecht Zeist renoveert haar gebouwen en terreinen. Denk je met ons mee?

Woensdag 29 juni 2022 om 19.00 uur

De Kapel Altrecht, Gedachtengang 2, Zeist

De zorg voor cliënten van Altrecht verandert, onze gebouwen en omliggende terreinen veranderen mee. Wij vinden het belangrijk dat cliënten, familie, medewerkers, de gemeente én mensen uit de buurt met ons meedenken.  Daarom organiseren wij op woensdag 29 juni een inloopbijeenkomst op het terrein voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Altrecht is er voor mensen met complexe mentale gezondheidsproblemen. Jong en oud, in alle fasen van het leven. Wij doen dit al meer dan 500 jaar in de stad Utrecht, en vanaf begin vorige eeuw op het Sanatoriumterrein in Zeist. Om goede zorg te kunnen blijven bieden, die past bij onze nieuwe visie, verandert ook ons vastgoed. De gebouwen en terreinen van Altrecht zijn oud en aan renovatie toe. Daarom werken wij toe naar eigentijdse en gastvrije gebouwen, die bijdragen aan een passende behandeling voor onze cliënten.

Hoe ervaar jij ons terrein en onze zorg?
We vertellen je graag tijdens een vraaggesprek over onze zorg aan mensen met mentale gezondheidsproblemen en over de contouren van onze renovatieplannen. Tijdens de inloopbijeenkomst gaan we ook met je in gesprek over hoe jij het Sanatoriumterrein en de geleverde zorg ervaart. Hoe kijk je aan tegen Altrecht en geleverde zorg? Hoe gebruik jij het prachtige bijbehorende bos? Wat mis je op ons terrein of zou je anders willen zien? We willen graag weten wat je belangrijk vindt zodat we daar in onze plannen rekening mee kunnen houden.

Daarna is er de gelegenheid vragen te stellen over zorg en de renovaties tijdens de informatiemarkt.

Programma 

19:00: Inloop, koffie & kennismaking
19:30: Plenair vraaggesprek over zorg en renovatie
20:15: Informatiemarkt
20:45: Einde programma

Meld je aan!

In verband met de organisatie vragen we je aan te melden.


Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan per e-mail contact met sanatoriumterreinzeist@altrecht.nl

Praktische informatie

juni 29 @ 19:00 20:45

De Kapel, Altrecht

Gedachtegang 2
Zeist, Nederland
+ Google Maps