Streng

Geschreven door AutiBert

Ik was tientallen jaren erg streng voor mijzelf. Volgens sommigen ben ik dat nog. Misschien hebben ze gelijk. Ik vind dat ik een stuk milder ben geworden. Ik zou perfectionistisch […]

Verder lezen

Meer blogs / vlogs

Praat jij wel eens over psychische problemen?

Niemand praat graag over psychische klachten. Maar door er niet over te praten houden we samen het stigma in stand. Mensen met een psychische kwetsbaarheid krijgen vaak te maken met uitsluiting, vooroordelen en onbegrip in werk, opleiding en in contact met vrienden en familie. Daarom wil Altrecht extra aandacht voor het thema stigma. Dat doen we door informatie te delen en verhalen te vertellen. Verhalen die hopelijk bijdragen aan een ander beeld over mensen met een psychische kwetsbaarheid.
Lees verder
Direct hulp nodig?