Cursussen en trainingen

Psychosomatiek Eikenboom Academie

Als TOPGGz-afdeling biedt Psychosomatiek Eikenboom ook hoogwaardige bij- en nascholing aan voor professionals van andere instellingen. Deze zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten, bewezen effectieve en innovatieve behandelmethodes aangevuld met onze eigen ervaring en expertise. Ook scholing/supervisie op maat is uiteraard mogelijk.

Onderstaand vindt u informatie over ons scholingsaanbod. De genoemde scholingen kunnen wij ook in-company verzorgen; hiervoor kunt u een offerte aanvragen bij EikenboomTraining@altrecht.nl.

De planning voor 2021 is nog niet bekend; deze zal voor de eerste helft van het jaar iets afwijken van die in 2020. Zodra data bekend zijn, worden ze hier vermeld.

Aanbod 2020
Wanneer?
Basiscursus ACT voor SOLK (2 dagen) vrijdag 11 september en donderdag 29 oktober (gewijzigde data!)
Lichaamsgericht Mentaliseren (3 dagen) vrijdag 18 september, 9 oktober en 30 oktober
SOLK en Persoonlijkheidsproblematiek (1 dag) vrijdag 11 december Deze cursus is geannuleerd!

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Carieneke Kandou, stafmedewerker, EikenboomTraining@altrecht.nl en via 030 – 696 5600.

Persoonlijkheidsstoornissen ZEPS Academy

Bent u werkzaam als professional in de specialistische ggz, basis ggz of eerste lijn? Komt u regelmatig in contact met mensen met een persoonlijkheidsstoornis en heeft u behoefte uw kennis en vaardigheden op dat vlak snel en adequaat uit te breiden? Dan biedt de ZEPS Academy wellicht uitkomst.

Lees meer over ZEPS Academy

Planning en prijzen ZEPS academy 2020

 


Welke cursussen/trainingen biedt de ZEPS Academy?

De ZEPS Academy biedt diverse trainingen. Informatie over de afzonderlijke trainingen vindt u in de folders hieronder.

     

   

 

 

AIM-kaartspel

Vaak zien patiënten door de bomen het bos niet meer, vanwege een grote hoeveelheid klachten op diverse levensgebieden. Het AIM-kaartspel kan hier duidelijkheid in scheppen. De functie van het spel is binnen één of twee zittingen helder te krijgen wat nu de 3 of 4 belangrijkste hoofdproblemen zijn voor een patiënt. Ook voor de behandelaar kan het een handige tool zijn om hetzelfde doel te bereiken. Zo kun je op een speelse manier komen tot prioritering van behandeldoelen. Een foto van de legging kan helpen bij het verder uitwerken van de doelen, maar kan ook gebruikt worden bij evaluaties.

Meer informatie en bestellen