Buurt en locaties: Zeist

Beter een goede buur, dan…

Altrecht vindt het belangrijk om goede contacten te hebben met haar buren. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij onze terreinen (Het Sanatoriumterrein in Zeist, de Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder en het Willem Arntsz Huis in Utrecht) open stellen voor iedereen.

We hebben nauw contact met omwonenden, onderhouden het groen op een goede manier  en zorgen voor een open communicatie over nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om het voorkomen van overlast.

Sanatoriumterrein

Het Sanatoriumterrein ligt in de bewoonde kern van de gemeente Zeist. Het betreft bosgebied, en een deel met zorglocaties. Op het terrein zijn enkele specialistische en topspecialistische klinische afdelingen gevestigd. Ook is er een afdeling voor ouderen. Een groot deel van het terrein is bosgebied. Omwonenden kunnen hier vrij wandelen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Overlast van patiënten/bezoekers? Direct melden

Bij overlast belt u met de politie: 0900 – 8844. Voor bedreiging, poging tot autokraak, harddrugs gebruik, vernielingen, openbare dronkenschap, etc. belt u 112. Het is belangrijk dat u direct meldt. Als u de volgende dag een melding doorgeeft wordt deze voor registratiedoeleinden gebruikt.

Vragen

Heeft u vragen? Op onze website is veel informatie te vinden over onze zorg en algemene informatie. Kunt u de juiste informatie niet vinden, ga naar Vaak gevraagd.  Heeft u een acute vraag? Bel dan naar het algemene nummer van Altrecht 030 230 8888.