Buurt en locaties: Den Dolder

Beter een goede buur, dan…

In Den Dolder ligt het grootste terrein van Altrecht: de Willem Arntsz Hoeve.

Altrecht en het dorp Den Dolder zijn al 100 jaar verbonden. Altrecht voelt zich vooral verantwoordelijk voor het minimaliseren van overlast. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de overlastbeleving onder de bewoners van Den Dolder. Er is regelmatig overleg met de belangenvereniging Den Dolder, waarin verschillende groepen uit de dolderse samenleving vertegenwoordigd zijn.

Buurtcoach voor omwonenden en winkeliers

De buurtcoach (06-51 42 3309 en buurtcoach@fivoor.nl) is voor inwoners en winkeliers in Den Dolder het aanspreekpunt. U kunt bij de buurtcoach terecht met uw zorgen en ideeën. De buurtcoach is zeven dagen per week actief op het terrein, in het dorp en rondom het station, doordeweeks van 7.30 tot 23.00 uur en in het weekend van 15.00 tot 23.00 uur. Het 06-nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Buiten de genoemde tijden wordt de telefoon doorgeschakeld naar een collega.

Veiligheid en meldpunt

In principe wordt van alle incidenten aangifte gedaan bij de politie . Een aantal aangiften kan tegenwoordig zelfs via internet worden gedaan: www.politie.nl.
Als u in uw omgeving incidenten signaleert die niet gevaarlijk zijn maar wel overlast bezorgen, neem dan contact op met het meldpunt van Altrecht via telefoonnummer 030 – 225 6207 of meldpunt@altrecht.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Fiets- en wandelroute WA Hoeve

Via de fotoborden op het terrein kunt u langs de geschiedenis wandelen en fietsen van de WA Hoeve. Meer informatie leest u hier

Website WA-Hoeve

De website https://www.wa-hoeve.nl is vooral bedoeld voor inwoners en ondernemers in Den Dolder. Op het terrein WA Hoeve zijn meerdere (zorg)organisaties gehuisvest en dan is een duidelijk aanspreekpunt belangrijk. U vindt op deze website extra informatie, bijvoorbeeld over de verkoop van het terrein WA Hoeve. En heeft u specifieke vragen met betrekking tot de WA Hoeve? Maak dan gebruik van het contactformulier.