Congres Guideline-informed Treatment – Personality Disorders, 7 juni 2019

Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen presenteert in samenwerking met het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen het GIT-PD-congres op vrijdag 7 juni 2019 in het Van der Valk hotel te Utrecht. U bent hier van harte voor uitgenodigd. Tijdens dit congres maakt u kennis met het GIT-PD-model. Het GIT-PD-model heeft als insteek een evidence based psychotherapeutische behandeling te bieden aan álle patiënten met een persoonlijkheidsstoornis en is het antwoord op vele inhoudelijke én organisatorische vraagstukken die naar voren komen in dit ingewikkelde speelveld.

Sprekers

Lois W. Choi-Kain director Adult Borderline Center and Training Institute; director, McLean Gunderson; assistant professor of Psychiatry, Harvard Medical School
Joost Hutsebaut, klinisch psycholoog, Viersprong en staflid Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen
Helga Aalders klinisch psycholoog en inhoudelijk leidinggevende Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen

 

Programma

Klik hier voor het volledige programma GIT-PD Congres.

Heeft u ook belangstelling voor de masterclass Narcistische Persoonlijkheid op 6 juni 2019? Maak dan gebruik van de combinatieticket. U kunt zich voor beide congressen opgeven via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven

U kunt zich aanmelden voor het GIT-PD Congres op 7 juni 2019 door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te mailen naar ZEPSAcademy@altrecht.nl.