Spring naar content

Bel uw huisarts of huisartsenpost

Expertise Centrum Diagnostiek voor verwijzers

Wil je als verwijzer een second opinion aanvragen of hebben jij en je patiënt een complexe vraag op het gebied van diagnostiek? Vraag dan een psychologisch onderzoek aan bij het Expertise Centrum Diagnostiek (ECD). Het ECD voert psychologisch onderzoek uit voor huisartsen, vrijgevestigde hulpverleners en collega instellingen.

Lees meer

Aanmelden Expertise Centrum Diagnostiek

Altrecht heeft vier expertisecentra in ZeistHoutenWoerden en Nieuwegein. Bij aanmelding gaan wij in eerste instantie uit van de woonplaats van de patiënt. Als er op een andere locatie eerder plek is, kan de patiënt voorgesteld worden zich daar te laten onderzoeken. Aanmelden kan via ZorgdomeinAltrecht Start of met dit aanvraagformulier.

Contact Expertise Centrum Diagnostiek

Voor vragen of inhoudelijk overleg kun je telefonisch contact opnemen met het expertisecentrum. De contactgegevens van de locaties vind je hier.

Voor vragen over je verwijzing of planning van je eerste afspraak kun je bellen naar de zorgadministratie. Deze afdeling is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur, via telefoonnummer: 030 – 696 5480.