Noa

Hallo,

Ik ben Noa en ben 38 jaar oud. Getrouwd, moeder van onze zoon. En ik werk. Heb een leuke groep vrienden en kennissen. Klinkt goed tot nu toch? Vind ik ook, althans over het algemeen.

Voor dit alles heb ik hard moeten vechten en werken. Niks is komen aanwaaien en dat vind ik niet erg. Ik ben een vechter en geef niet snel op.
Verder stel ik hoge, erg hoge eisen aan mezelf. Falen is geen optie. Ik stel geen hoge eisen aan m’n omgeving, iedereen mag zijn zoals ie is.

Tot 2012 leek mijn leven een enge gevaarlijke wereld, hij was klein, ik was onzeker, durfde vrij weinig. mijn vader ging mee naar afspraken. En ik woonde alweer een paar jaar thuis bij mijn ouders. Ik dacht dat het zo vast lag voor mij, dit was mijn toekomst.

In 2012 kwam ik mijn huidige man tegen op de werkplek waar ik toentertijd werkte. Hij had toen een relatie met een ander. In mijn beleving blijf je er dan vanaf; dat dacht ik toen echt. Ik kom hier later in mijn blogs op terug.
Maar hun relatie ging uit. Ik sloeg mijn slag (bang dat ik was), had me nog nooit zo kwetsbaar opgesteld, niet wetende dat hij nu mijn man is en de vader van onze zoon. Ik veranderde mijn leven van gevaarlijke wereld tot een veilige wereld waarin ik verliefd was, voor het eerst echt verliefd. En had zelfs het gevoel dat dit de man van mijn kind werd. Waaaattt kind(eren)?? Nee ik wilde nooit kind(eren). Ik heb het als kind altijd erg zwaar gehad en wilde dat mijn kind(eren) nooit aandoen. Maar ja, da’s nu te laat, hij is er. En ik doe hard m’n best om een goede moeder te zijn en het anders te doen dan mijn ouders.

Nu 2020 is het leven oké, ups en downs, soms hele grote ups en soms hele grote downs. Ik probeer m’n best te doen, en zoals ik al zei, leg ik de lat voor mezelf erg hoog.

Ik wil gaan bloggen omdat ik het fijn vind om te schrijven wat er in mijn hoofd omgaat, ik deed dit vroeger veel, en dat zorgde voor rust in mijn hoofd. Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen, misschien haal je er iets uit, misschien niet….

 

Blogs / vlogs

Teveel of niet te veel… that’s the question?!

Categorie: Blog

Kan het teveel worden? Over het algemeen? Ja, wordt er van alle kanten gezegd, maar hoe weet ik dat zelf? Ik hou niet van stilstaan bij mijn gevoelens en gedachtes. Ik volgde een training en daar doe je niks anders dan continu stil staan bij gevoelens en gedachtes. En dat…

De chaoot thats me..

Categorie: Blog

Oooooooo spannend, nadat ik mijn eigen intro schreef dacht ik, en nu.. Waar schrijf ik als eerste over, ik wil zoveel schrijven, mijn hoofd loopt over, hoe zorg ik dat ik het netjes en overzichtelijk houd. Ik ga per blog over een onderwerp schrijven. Laten we deze blog dan gebruiken…