Voorlichtingsbijeenkomst Rintveld over stages voor masterstudenten

19 april 2017

Op dinsdag 2 mei organiseert Altrecht eetstoornissen Rintveld een voorlichtingsbijeenkomst voor masterstudenten.

Altrecht eetstoornissen Rintveld heeft elk jaar 6 stageplekken (volwassenen en jeugd) beschikbaar voor masterstudenten (klinische psychologie, ontwikkelingspsychologie/orthopedagogiek of aanverwante studie). Een klinische stage wordt daarbij gecombineerd met onderzoek (het doen van wetenschappelijk onderzoek en het schrijven van een masterthesis). De gecombineerde stage is 24 uur per week gedurende een jaar. Voor beide onderdelen staat 1,5 dag per week. Het is niet mogelijk om de klinische stage apart te doen. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om een BAPD aantekening te behalen. Daarvoor kun je gedurende 9 maanden een extra dag stage lopen gericht op psychodiagnostiek. Je ontvangt een stagevergoeding. De gecombineerde stage duurt een jaar en start half augustus 2017 met een inwerkschema van twee volle weken zodat stagiaires uitgebreid kennis kunnen maken met Rintveld.

Meer informatie.

Op dinsdag 2 mei 2017 van 15-17 uur wordt er een voorlichtingsbijeenkomst gehouden op Rintveld (Wenshoek 4, 3705 WE Zeist). Dit is een mooie manier om kennis te maken met Rintveld en een goede voorbereiding voor een eventuele sollicitatieprocedure. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst wordt er informatie gegeven over de inhoud van de stage en is er ruimte om vragen te stellen. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, kun je je per email opgeven bij Noortje Cohen, stagecoördinator Rintveld: n.cohen@altrecht.nl.

Na de voorlichtingsbijeenkomst kunnen de sollicitatiebrieven verstuurd worden en zal er een selectie uit de brieven worden gemaakt. Woensdag 10 mei is de sluitingsdatum voor het versturen van de sollicitaties. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op donderdag 1 juni 2017.

Sollicitatiebrieven kunnen gestuurd worden naar Unna Danner, U.Danner@altrecht.nl.