Uitnodiging: Vertoning Stemmingmakerij in de bovenkamer in LHC

19 april 2018

Altrecht geestelijke gezondheidszorg nodigt je van harte uit voor de vertoning van de documentaire Stemmingmakerij in de bovenkamer in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht op dinsdag 29 mei 2018.

Stemmingmakerij in de bovenkamer is een documentaire over Maarten’s leven met schizofrenie
Schizofrenie is een ziekte die bij 1 op de 100 mensen voorkomt. Ondanks dat het zo’n wijdverbreide ziekte is, bestaan er veel misverstanden over. Het wordt tijd dat dit verandert! De bijna 60-jarige Maarten heeft schizofrenie en hij wil laten zien hoe een leven met zo’n psychotische kwetsbaarheid er werkelijk uitziet.

Maarten
“Deze documentaire gaat over mijn leven met schizofrenie. Het is voor mij een weg om anderen te laten zien hoe ik in het leven sta, omdat jullie eigenlijk niks van mijn leven begrijpen.”


Programma
Inloop: vanaf 18.00 uur
Filmvertoning: 19.00 – 20.00 uur
Nagesprek: 20.10 – 21.30 uur

Tijdens het nagesprek zijn de filmmakers Karien Smits (zijn zus) en Pieter Veraart (zijn zwager) aanwezig en behandelmedewerkers van Altrecht.

Locatie
Louis Hartlooper Complex, Tolsteegsingel 1 in Utrecht

Reserveren
Stuur een mail naar communicatie@altrecht.nl met daarin je naam en het aantal kaarten (max. 4 kaarten p.p.). De kaarten worden u aangeboden door Altrecht.

Meer informatie over de documentaire
Stemmingmakerij in de bovenkamer is een productie van Het Rozenhuis Producties en is mede mogelijk gemaakt door: Altrecht, Crowdfunding, Kwintes en Ypsilon. Voor meer informatie over de tot stand koming van deze bijzondere documentaire verwijzen wij je graag naar www.stemmingmakerij.org.