PsyNet in de finale van de Medisch Contact Communicatieprijs

9 december 2016

Iedere psychiatrische cliënt zijn eigen digitale omgeving. Dat is het streven van PsyNet, het onlineplatform dat momenteel in Utrecht functioneert. Het project is doorgedrongen tot de finale van de Medisch Contact Communicatieprijs 2016. Vanaf nu komt het aan op het binnenhalen van de meeste stemmen. Doe mee en breng voor 16 januari je stem uit op de website van Medisch Contact.

Psynet is een digitaal platform waar de cliënt samen met zijn mantelzorgers en zorgverleners een netwerk vormt. In één oogopslag is voor iedereen in het netwerk te zien wie er betrokken is bij de persoonlijke hulpverlening. Via Psynet kunnen de cliënt en zijn netwerk in een beveiligde omgeving overleggen, informatie uitwisselen en zorg afstemmen zodat er geen zaken dubbel gedaan worden of juist vergeten worden. Met andere woorden: somatische, maatschappelijke, psychiatrische en mantelzorg wordt zo adequaat op elkaar afgestemd. 

PsyNet is een initiatief van: UMC Utrecht Hersencentrum, Altrecht (ggz instelling), huisartsen (HUS), woonbegeleiding ‘Lister’, Incluzio ( Sociale Wijkteams), Victas (verslavingszorg) en de gemeente Utrecht. Onze digitale partners zijn: Topicus GGZ en Pazio.

Uit 71 inzendingen is PsyNet met vier andere inzendingen door de jury van Medisch Contact en de Stichting Voorlichting Patiënten genomineerd voor de Medisch Contact Communicatieprijs. Doe mee en zorg dat PsyNet wint! Je kunt voor 16 januari stemmen via de website van Medisch

Meer weten, ga naar www.psynet.nl