Nascholing voor professionals: Lichaamsgericht mentaliseren najaar 2020

16 juli 2020

TOPGGz afdeling Altrecht Psychosomatiek Eikenboom verzorgt jaarlijks een aantal aantrekkelijke (na)scholingsbijeenkomsten op het gebied van ernstige Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) en Somatisch-symptoomstoornissen en verwante stoornissen (DSM-5). Het betreft cursussen en workshops die gebaseerd zijn op recente wetenschappelijke inzichten, bewezen effectieve en innovatieve behandelmethodes aangevuld met onze eigen ervaring en expertise.

Op 18 september start de 3-daagse cursus Lichaamsgericht Mentaliseren. Hiervoor is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Deze nascholing is gericht op het verkrijgen van kennis en ervaring in de technieken van lichaamsgericht mentaliseren voor (ernstige) SOLK en het aanleren van timing. De theorie en vier categorieën basisinterventies van lichaamsgericht mentaliseren komen aan bod: modus van mentaliseren herkennen, exploreren, transparantie en de mentaliserende  uitwisseling. Door praktische oefeningen en demonstraties is er veel aandacht voor het toepassen van de geleerde technieken.

Cursusdagen: vrijdag 18 september, vrijdag 9 oktober, vrijdag 30 oktober 2020.

Meer informatie en aanmelden: www.altrecht.nl/voor-professionals/cursussen-trainingen .

 

Andere scholingen van Psychosomatiek Eikenboom:

  • SOLK en persoonlijkheidsproblematiek (11 december)
  • ACT voor SOLK (11 september en 28 oktober; VOL)

In-company aanbod

Al onze cursussen kunnen wij ook in-company verzorgen. Voor meer informatie en een offerte kunt u contact opnemen via EikenboomTraining@altrecht.nl.