Mindfulness voor patiënten van Altrecht: training vanaf maandag 12 maart 2018

1 februari 2018

Voor patiënten van Altrecht die meer energie willen krijgen en relaxter in het leven willen staan, start op maandag 12 maart een training Mindfulness bij de Wilg. Patiënten (of hun casemanager/persoonlijk begeleider) kunnen zich inschrijven voor de basistraining van acht bijeenkomsten. De training vindt plaats bij de Wilg op de Mecklenburglaan 3-5 te Utrecht. Om in te kunnen schatten of de training passend is, vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats met trainer Inge Nix.

Mindfulness is een training waarin je leert om uit je hoofd te gaan en in je lijf komen. Daardoor ontspan je en is het gemakkelijker om in het nu te zijn. Hoe? Door ademoefeningen, bewegingsoefeningen en visualisaties, train je je geest en je lijf. Daarna: Na de cursus kun je mindfulness overal  toepassen en voor gebruiken; bijvoorbeeld in een moeilijke vergadering, tijdens een lastig gesprek, bij lichamelijke pijn, tijdens een zware klus of gewoon als je thuis bent.

Wanneer: 12, 19, 26 mrt, 2, 9, 16, 23, 30 april

Tijd: 14:15 – 15:45 uur

Docent: Inge Nix

Kosten: Gratis voor deelnemers met een indicatie. Deelnemers zonder indicatie betalen € 5,00 per keer. Deelnemers van buiten Utrecht € 10,00 per keer.

Informatie en aanmelden: Eline van Ditmarsch; e.vanditmarsch@dewilg.nl, 030 2513672.