Informatiebijeenkomst Eetstoornissen Rintveld voor stagiaires psychologie en stagiaires van aanverwante studies

30 maart 2018

Altrecht eetstoornissen Rintveld heeft elk jaar 6 stageplekken (volwassenen en jeugd) beschikbaar voor masterstudenten (klinische psychologie, ontwikkelingspsychologie/orthopedagogiek of aanverwante studie). Een klinische stage wordt daarbij gecombineerd met onderzoek (het doen van wetenschappelijk onderzoek en het schrijven van een masterthesis). De gecombineerde stage is 28 uur per week gedurende een jaar. De klinische stage beslaat 2 dagen in de week en het doen van onderzoek beslaat 1 dag op Rintveld en een halve dag thuis. Het is niet mogelijk om de klinische stage apart te doen. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om een BAPD-aantekening te behalen. Daarvoor kun je gedurende 6 tot 9 maanden een extra dag stage lopen gericht op psychodiagnostiek. Je ontvangt een stagevergoeding. De gecombineerde stage duurt een jaar en start half augustus 2018 met een inwerkschema van twee volle weken zodat stagiaires uitgebreid kennis kunnen maken met Rintveld.

Op dinsdag 24 april 2018 van 15-17 uur wordt er een voorlichtingsbijeenkomst gehouden op Rintveld (Wenshoek 4, 3705 WE Zeist). Dit is een mooie manier om kennis te maken met Rintveld en een goede voorbereiding voor een eventuele sollicitatieprocedure. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst wordt er informatie gegeven over de inhoud van de stage en is er ruimte om vragen te stellen. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, kun je je per email opgeven bij Noortje Cohen, stagecoördinator Rintveld: n.cohen@altrecht.nl.

Na de voorlichtingsbijeenkomst kunnen de sollicitatiebrieven verstuurd worden en zal er een selectie uit de brieven worden gemaakt. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandag 14 mei 2018.

Sollicitatiebrieven kunnen gestuurd worden naar Unna Danner, U.Danner@altrecht.nl, Alberte Jansingh, a.jansingh@altrecht.nl en secrP-opleiding@altrecht.nl.