‘De kleine dingen’- Zeg het ons!

30 november 2017

Goede zorg voor patiënten, voor elkaar zit ‘m vaak in de kleine dingen. Die kleine dingen zorgen voor een positief gevoel over de zorg die men ontvangt van Altrecht.

De kleine dingen

In tijden waarin veranderingen elkaar op snel opvolgen, waarin de druk op de financiën en de administratie steeds groter wordt, is het zo belangrijk om ook stil te blijven staan bij de kleine dingen die het doen. Die kleine dingen komen vanuit je hart, geven betekenis, inspiratie en voldoening. Voor onszelf en voor onze omgeving; patiënten, naasten, collega’s. Die zorgen ervoor dat patiënten en naasten zich welkom voelen bij Altrecht en dat medewerkers trots zijn op Altrecht en met plezier hun werk doen.

Met ‘De kleine dingen’ brengt de Patiëntenraad, samen met de Familie- en Ondernemingsraad aandacht vragen voor ‘De kleine dingen’ en het gesprek hierover op gang brengen.

Blogs

Vanaf 30 november verschijnt er een serie blogs op de website onder De kleine dingen.

Zeg het ons!

Wij zijn benieuwd naar wat u belangrijk vindt de zorg die u of uw naaste ontvangt. Wat zijn die kleine dingen die voor u het verschil maken? Heeft u ideeën? Suggesties? Laat het ons weten! Met uw inbreng kunnen we samen proberen ‘de kleine dingen’ in de praktijk brengen.

Vertel ons uw ideeën en suggesties.

  • U gegevens worden niet openbaar gemaakt of gedeeld voor commerciële doeleinden. Zie ook ons Privacy statement.