Altrecht en Yask: samen de zorg maximaal faciliteren

13 april 2021

Vanaf 1 mei 2021 gaan Altrecht en Yask samenwerken om de facilitaire dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. Beide partijen streven naar een langdurige samenwerking gericht op betere aansluiting op de behoeften van de zorg, het verhogen van de gastvrijheidsbeleving, het vergroten van de wendbaarheid en focus op de kosten. Maar ook innovatie is een belangrijk aandachtspunt.

Samen goed geregeld voor de zorg
Met Yask als facilitair partner wil Altrecht de volgende stap zetten in het doorlopend verbeteren van de facilitaire dienstverlening. Riet Brik, Projectmanager vastgoed & facilitair bij Altrecht, over de keuze voor Yask: “In Yask hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die ruime ervaring heeft met integrale dienstverlening en die in staat is om echt met ons mee te denken over het doorontwikkelen van de facilitaire dienstverlening”.  

Maarten Verwer, Directeur Projecten bij Yask, over de samenwerkingWij zijn zeer trots op de samenwerking met AltrechtAltrecht was op zoek naar een partner die haar helpt bij het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening en die de juiste aansluiting vindt bij de behoeften van de zorg en haar cliënten. We zetten graag onze ruime ervaring binnen de integrale dienstverlening in om de zorg maximaal te faciliteren. Onder meer het optimaal laten samenwerken van alle soft service diensten zorgt voor een positieve bijdrage. 

Ketenpartnerschap 
Door het realiseren van ketenpartnerschap wordt er gezorgd voor taakintegratie. In de praktijk zal bijvoorbeeld de schoonmaker ook direct de koffieautomaat bijvullen als dit nodig is. Als één team een professionele dienstverlening realiseren, daar ligt de focus op.

Over Yask
Al 30 jaar helpt Yask organisaties met het managen én verbeteren van de totale facilitaire organisatie. We leveren oplossingen op het gebied van Integrated Facility Management, Exploitatie en beheer, Facility Services, Huisvesting en Projectmanagement. Met betere resultaten, meer rendement en altijd met de ambitie om bij te dragen aan vitale en blije medewerkers in een duurzame werkomgeving. Dit doen we dagelijks met ruim 600 medewerkers voor uiteenlopende organisaties in de financiële- en IT dienstverlening, zorg, overheid, industrie, energie en luchtvaartbranche. Yask is onderdeel van familiebedrijf Vebego, behorend tot de top van de grootste dienstverleners van Nederland.

Altrecht Bestuurder Lex de Grunt (links) en Pepijn Reijnders (Algemeen Directeur Yask) wisselen shirts uit.