Altrecht en Astare organiseren: theatervoorstelling PAAZ

11 april 2017

Als Emma opgenomen wordt op de paaz weet ze zeker dat er een fout is gemaakt. Ze heeft een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn? Het is het begin van Emma’s zoektocht door de wereld van de psychiatrie. Een zoektocht naar de uitgang, maar vooral naar zichzelf.

PAAZ is een solovoorstelling met humor, die de donkere kant van de psychiatrie niet schuwt. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige roman van Myrthe van der Meer. Van der Meer werkte als redacteur totdat ze na een burn-out vijf maanden werd opgenomen. Haar ervaringen verwerkte ze op indringende wijze in PAAZ.

Bijna de helft van de Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychische aandoening. Denk bijvoorbeeld aan borderline, een depressie, psychose of een angststoornis. Toch rust hierop nog een groot taboe.  Astare en Altrecht ggz willen de openheid over psychiatrische aandoeningen bevorderen en mensen stimuleren met elkaar in gesprek te gaan over wat zij meemaken. Wij hopen dat deze voorstelling daar een bijdrage aan levert.

Kaartjes voor deze voorstelling kosten €10. U kunt reserveren door een mail te sturen naar info@astare.nl. We hopen u op 17 mei te ontmoeten!